De Combi Jeugd Zeilwedstrijden in Hoorn

Jeugdwedstrijdzeilers gaan de strijd met elkaar aan op 18 en 19 september

Het finale weekend wordt jaarlijks gehouden op het Markermeer voor Hoorn en is een samenwerkingsverband van zeilverenigingen uit heel Nederland, voor jongeren van 7 tot 21 jaar. Hun missie is om de jeugd op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het wedstrijdzeilen. Dat begint op de eigen club en in de regio, die tezamen de Combi’s vormen. Voor de zomer hebben jeugdzeilers al duellen geleverd in de regionale Combi’s, op hun eigen niveau in de buurt. Van de CombiNL is de landelijke finale de afsluiting van het zeilseizoen.


Het finaleweekend van 18 en 19 september wordt gefaciliteerd door de Watersportvereniging Hoorn in samenwerking met Combi Amsterdam en Optimist Club Nederland (OCN). Zaterdag wordt er een zeilclinic gehouden onder begeleiding van de kernploegleden van de OCN en zondag worden de finalewedstrijden gezeild.


Moedig de jeugdzeilers aan

Vaar mee op zeilschip de Mother Goose en beleef de wedstrijden van dichtbij. Ook is het mogelijk om een rondvaart met Watertaxi via de website te boeken. Inschrijven kan via de website combinl.nl. Hierbij steun je ook de lokale ondernemers.

Maak daarbij gerust een tussenstop bij de WSV Hoorn. Hier vind je het hart van de wedstrijdactiviteiten en hier vinden nog meer leuke en gezellige walactiviteiten plaats. Ook voor een drankje en hapje ben je van harte welkom!

Kom kijken en volg het evenement op Facebook #combinl.