Atalante Watersport neemt winkelaanbod van Jachtservice Hoorn over

Alles wat je nodig hebt onder één dak

Atalante Watersport kondigt met trots aan dat zij het winkelaanbod van Jachtservice Hoorn heeft overgenomen, waardoor zij nu de enige winkel in Hoorn is die gespecialiseerd is in scheepsartikelen.

Jachtservice Hoorn heeft besloten zich volledig te richten op de verkoop en het onderhoud van scheepsmotoren, waardoor er een unieke kans ontstond voor Atalante Watersport om haar assortiment en diensten verder uit te breiden.

"We zijn blij het scheepsbenodigdheden-gedeelte over kunnen te nemen, waardoor we nu een compleet aanbod hebben voor de watersporter in Hoorn en omstreken”, zegt Jeroen, eigenaar van Atalante Watersport. “Het aanbod dat we hebben overgenomen bestaat naast onze verkoop van diesel B0, Neste HVO 100 en gas. Verder doen we ook splits-werk en andere kleine werkzaamheden.”
Atalante Watersport heeft de volledige voorraad van de winkel overgenomen, waaronder Epifanes scheepsverven, antifouling, touwen, en andere essentiële benodigdheden voor zowel ervaren zeilers als beginnende liefhebbers van watersport. Zo ligt nu alles wat je nodig hebt onder één dak.

Met de uitbreiding van de voorraad biedt Atalante een volledig aanbod, waardoor ze een belangrijk nautisch verkooppunt aan het Markermeer is geworden. De winkel blijft zich inzetten voor uitstekende persoonlijke klantenservice, dat terug te zien is in de goede recensies op het internet en waardering van de Hoornse gemeenschap.